امروز: دوشنبه, ۱۳ آذر ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 جماد أول 1445 | 2023-12-04
کد خبر: 1804 |
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۸ |
ارسال به دوستان
پ

بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران مجوز قبولی اتکایی شرکت بیمه کوثر را برای یک سال دیگر تمدید کرد.

بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران پس از بررسی شرایط و عملکرد بیمه کوثر در بخش‌های ‌‌مختلف، با استناد بر ضوابط قبولی اتکایی شرکت‌های بیمه مستقیم، مجوز قبولی اتکایی این شرکت را تا بهمن ماه سال ۱۴۰۰ تمدید کرد.

بدین ترتیب، شرکت بیمه کوثر علاوه بر جذب پرتفوی مستقیم از بیمه‌گذاران، می‌تواند با پذیرش ریسک پرتفوی مستقیم سایر شرکت‌های بیمه که اجباری یا اختیاری به بیمه‌گران اتکایی واگذار می‌شود از منافع آن نیز بهره‌مند شود.

گفتنی است شرکت بیمه کوثر با ارتقای واحد اتکایی از مدیریت به معاونت در پاییز سال گذشته و افزایش فعالیت‌ها در این حوزه، موفق شد پس از دریافت تاییدیه معاونت‌های نظارت مالی، فنی و طرح‌وبرنامه و نیز هیات‌عامل بیمه مرکزی، اسفند ماه سال گذشته برای نخستین بار مجوز قبولی اتکایی را کسب کند.

 

روابط عمومی بیمه کوثر

 

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید