امروز: دوشنبه, ۱۳ آذر ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 جماد أول 1445 | 2023-12-04
کد خبر: 4097 |
تاریخ انتشار : ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۶ |
ارسال به دوستان
پ

همراستا با سیاست‌های بانک مرکزی و با‌هدف تسهیل ثبت و انتقال احتمالی چک توسط صادرکننده چک یا ذی‌نفع، محدودیت الزام استفاده از کارت بانکی متعلق به صادرکننده چک، در زمان ثبت برگ چک در “سامانه مدیریت چک (صیاد)”، از طریق “برنامک‌های موبایلی” لغو گردیده است.

به گزارش شمانیوز، همراستا با سیاست‌های بانک مرکزی و با‌هدف تسهیل ثبت و انتقال احتمالی چک توسط صادرکننده چک یا ذی‌نفع، محدودیت الزام استفاده از کارت بانکی متعلق به صادرکننده چک، در زمان ثبت برگ چک در “سامانه مدیریت چک (صیاد)”، از طریق “برنامک‌های موبایلی” لغو گردیده است. بر این اساس، صادرکنندگان چک می‌توانند با استفاده از تمامی کارت‌های معتبر صادر شده توسط شبکه بانکی کشور و بهره‌مندی از رمز دوم پویا، چک‌های خود را از طریق “برنامک‌های موبایلی” در سامانه یادشده «ثبت»، «تأیید» و یا «انتقال» دهند.

گفتنی است،”سامانه مدیریت چک (صیاد)” شامل خدمات ثبت، تأیید و انتقال چک در سایت بانک پاسارگاد به آدرس www.bpi.ir در اختیار عموم مشتریان قرار دارد.

 

 

منبع:روابط عمومی بانک پاسارگاد

 

 

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید