وی ادامهداد: در این زمینه پیشنهاداتی ارائه شده مبنی بر اینکه رمز ارزهایی که در داخل کشور تولید شدند در قالب صندوق سرمایه گذاری معامله شوند.
عشقی اظهار داشت: این صحبت فقط در حد پیشنهاد بوده و تاکنون تصمیمی برای اجرای آن گرفته نشده است.
تغییر دامنه نوسان بورس
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه و در پاسخ به سوالی دیگر در خصوص آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای دامنه نوسان بورس گفت: این موضوع اکنون و در وضعیت فعلی بازار سرمایه مورد بحث اکثر فعالان این بازار است، بنابراین در تلاش هستیم که تا قبل از پایان سال برنامهریزی های لازم را در زمینه دامنه نوسان انجام دهیم.
وی خاطرنشانکرد: به دنبال آن هستیم تا برنامهای میانمدت برای دامنه نوسان ارائه شود و به مرور اقدامات لازم برای اصلاح دامنه نوسان را در دستور کار قرار دهیم.
به گزارش ایرنا، بعد از ایجاد نوسانات مختلف در روند معاملات بازار سرمایه، تصمیمات زیادی برای تغییر دامنه نوسان اتخاذ شد و در این میان عدهای معتقد بودند که بهتر است به منظور جلوگیری از و طولانی شدن نوسان بازار و نیز کاهش ضرر و زیان سهامداران اقدامات لازم به منظور تغییر دامنه نوسان اعمال شود.
از سال گذشته تاکنون و بعد از شتاب در روند اصلاحی بازار سرمایه اظهارنظرات متفاوتی از سوی فعالان حاضر در بازار سرمایه در راستای تغییر دامنه نوسان تا حذف دامنه نوسان مطرح شد که به دنبال چنین صحبت هایی، در بهمن سال ۱۳۹۹، شورای عالی بورس دامنه نوسان را از منفی پنج تا مثبت پنج درصد به منفی ۲ تا مثبت ۶ درصد تغییر داد.
در ادامه تلاشهای انجام شده و نیز پیشنهادات فعالان حاضر در بازار سرمایه برای تغییر دامنه نوسان، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در آذر ماه و نیز در نخستین نشست خبری خود با اصحاب رسانه اعلام کرد: حذف دامنه نوسان به یکباره و در همه شرکت های بورسی امکان پذیر نیست و آسیبهای زیادی به بازارسرمایه وارد می کند.
عشقی تاکید کرد: راه های مختلفی برای برداشتن دامنه نوسان وجود دارد و ممکن است این کار را ابتدا برای شرکتهای بزرگتر در دستور کار قرار دهیم.