امروز: چهارشنبه, ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 3 جماد ثاني 1446 | 2024-12-04
کد خبر: 41294 |
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۴ |
ارسال به دوستان
پ

بانکداری نوین- از ابتدای سال تاکنون حدود ۵۰ میلیون یورو ارز حاصل از صادرات شرکت‌های تولیدی و صادراتی استان از طریق این بانک به کشور وارد شده است.

به گزارش بانکداری نوین. /a> به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، نیما بزرگمهر،رییس شعبه اصفهان بانک توسعه صادرات ایرانضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت:صادرکنندگان اصفهانی طی ده ماهه اول سال جاری بیش از ۳۱ میلیون یورو ارز به کشور برگردانده اند که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته، بیش از صد درصد رشد داشته است.
وی افزود: کمک به صادرکنندگان به منظور برگشت ارز حاصل از صادرات آنها یکی از خدمات ویژه بانک توسعه صادرات ایران است که این کار با توجه به تحریم‌های بانکی اهمیت ویژه ای دارد.
رئیس شعبه اصفهان بانک توسعه صادرات ایران با تاکید بر اهمیت حمایت همه جانبه از تولید، تصریح کرد: در ۱۰ ماه سال‌جاری حدود ۲۰ میلیون یورو برای ورود مواد اولیه و تجهیزات تولید از طریق بانک توسعه صادرات ایران اصفهان به شرکت‌های تولیدی صادراتی استان تخصیص یافته است.
بزرگمهر افزود: بالغ بر یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای شرکت های دانش بنیان تخصیص یافته و بانک توسعه صادرات تا خرداد سال ۱۴۰۲ می تواند این تسهیلات را در اختیار شرکت های واجد صلاحیت حوزه دانش بنیان قراردهد.
وی افزود: حدود ۵هزارمیلیارد ریال تسهیلات صادراتی نیز با نرخ های مصوب بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی به بخش‌های مختلف در سطح استان اصفهان پرداخت شده که عمده این تسهیلات در بخش تولید و صادرات محصولات صنعتی بوده است.
بزرگمهر به تخصیص ۲ هزار میلیارد ریال اعطای تسهیلات به بخش صادرات محصولات کشاورزی نیز اشاره و اضافه کرد: این تسهیلات بصورت تلفیقی از محل منابع صندوق توسعه ملی و این بانک به کشاورزان استان قابل پرداخت است.
به گفته رئیس شعبه اصفهان بانک توسعه صادرات ایران، این موضوع در کاهش هزینه های تولید، توسعه واحدهای فناور و کمک به رسیدن به مرحله صادرات و ارزآوری این شرکت ها موثر است.
وی، بکارگیری ابزارهای مختلف تامین مالی را از مهمترین اهداف بانک توسعه صادرات ایران دانست و اعلام کرد: از ابتدای سال تا پایان دی ماه بیش از چهار هزار میلیارد ریال اعتبارات اسنادی داخلی ریالی به نفع شرکت‌های تولیدی استان عملیاتی شده است.
به گزارش اگزیم نیوز، استان اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۲۰۰ هزار واحد صنفی، صنعتی‌ترین استان کشور به‌شمار می‌آید.
اصفهان به‌عنوان استان پیشرو در راه‌اندازی مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری که نخستین زمینه‌های رسمی شکل‌گیری شرکت‌های دانش بنیان را به وجود آورد حدود ۱۰ درصد از واحدهای فناور و دانش‌بنیان کشور را در خود دارد و دومین استان کشور در این زمینه است

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید