امروز: دوشنبه, ۷ فروردین ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 6 رمضان 1444 | 2023-03-27
کد خبر: 4829 |
تاریخ انتشار : ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۸ |
ارسال به دوستان
پ

سرپرست مدیریت ریسک و شورای فنی شرکت بیمه میهن، با بیان اینکه “مدیریت ریسک از گذشته در صنعت بیمه وجود داشته است، افزود: هرچند که ارزیابی‌ها در حوزه فنی یا سرمایه‌گذاری تقریبا سنتی است و از مدل‌های به روز بین‌المللی فاصله دارد، اما این مدیریت ریسک خیلی دور از واقعیت نیست.

به گزارش شمانیوز، “مهدی مقدم”، با اعلام این مطلب افزود: در حال حاضر برای مدیریت ریسک از تجربیات و داده‌های سنوات قبل در شرکت‌های بیمه استفاده می‌شود و ارزیابی‌ها براساس این داده‌ها استوار است.

وی، پرتفوی محوری و فاصله گرفتن صنعت بیمه از استانداردهای متناسب با اشتهای ریسک و حدود تحمل ریسک در هر شرکت را یکی از مشکلات امروز صنعت بیمه برشمرد و گفت: این موضوع باعث شده شرکت‌های بیمه‌ برای افزایش پرتفوی، توجه چندانی به مدیریت ریسک یکپارچه نداشته باشند و به سمت افزایش سهم رشته‌های پر ریسک نظیر خودرو و درمان و جذب بیمه گذاران پر ریسک کشیده شوند.

به گفته مقدم، این موضوع درکنار عدم رشد زیر ساخت‌های شرکت ها باعث می‌شود تا مقدار ریسک‌های یک شرکت بیمه با سرعتی بیشتر از درآمد و افزایش سرمایه، رشد کند.

مقدم درخصوص ریسک منابع انسانی، گفت: شرکت‌های بیمه با از دست دادن پرتفوی و یا بواسطه آسیب‌هایی که دربخش مالی با آنها مواجه هستند ممکن است نتوانند رضایتمندی درحوزه منابع انسانی برای پرسنل خود ایجاد کنند و یا بخش آموزش و ارتقای مهارت را برای پرسنل خود داشته باشندکه این موضوع به مرور زمان باعث خروج کارشناسان خبره از شرکتها و نهایتا از صنعت بیمه می‌شود.


بیشتربخوانید:بیمه میهن پرونده های با مبالغ بیش از ده میلیارد ریال را تسویه کرد


 

سرپرست مدیریت ریسک بیمه میهن افزود: همیشه نیاز است که ابتدا یک سری قوانین نوشته شود و در خلال کار، کم ‌و کاستی‌های آن مشخص شده و یا نظر خبرگان و حتی متمم‌هایی به آن اضافه شود تا در نهایت به یک قانون متناسب و ایده‌آل با صنعت بیمه در وضعیت موجود کشور تبدیل شود.مقدم، اضافه کرد: وقتی سهامدار سرمایه خود را به یک بازار می‌سپارد نیاز به یکسری کنترل‌های داخلی دارد و بحث مدیریت ریسک و

حسابرسی داخلی، بازوی اجرایی مدیرعامل و هیات مدیره در آن سازمان هستند تا قبل از بروز یک واقعه بتوانند علاج آن را ارزیابی کنند.

به گفته وی، هنگامی که در اثر زنجیره ناقص تولید عملا کارخانه ها و صنایع با مشکلات بسیاری در تولید مواجه باشند به‌دنبال آن شرکتهای بیمه‌ای با کاهش پرتفوی روبرو خواهند بود چرا که صنعتی که فعالیتی ندارد عملا نیازی به خرید بیمه نامه حس نمی‌کند.

 

 

منبع: چابک‌آنلاین

 

 

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید