بانکداری نوین – در روز سهشنبه روند خروج پول حقیقی پس از ۱۸ روز کاری متوقف شد.
به گزارش پایگاه خبری بانکداری نوین ، در معاملات امروز بورس تهران شاخص کل با رشد ۲۱ هزار و ۹۳۶ واحدی به رقم یک میلیون و ۱۷۹ هزار و ۶۱۷ واحد رسید. رشد ۲۱ هزار واحدی بالاترین رقم رشد شاخص در ۳۲ روز معاملاتی در سال ۱۴۰۰ است.
شاخص هم وزن نیز ۱۸۶ واحد بالا آمد و در سطح ۴۱۹ هزار و ۲۵۰ واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابوس ۱۵۳ واحد رشد کرد و به رقم ۱۷ هزار و ۴۲۷ واحد رسید.
سهمهای تاثیرگذار
امروز «فولاد»، «فملی» و «فارس» نمادهای بزرگ بازار بودند که بیشترین تاثیر را در رشد شاخص کل داشتند.
در جدول پرتراکنشترین نمادهای بورس خساپا صدرنشین است و فملی و خودرو در رتبههای بعدی هستند. در فرابورس نیز کزغال، کرمان و آریا پرتراکنشترین نمادها هستند.
گروههای سبز بازار
در معاملات امروز قیمت سهام اغلب شرکتهای گروههای فلزات اساسی (مانند فجر، فباهنر، فملی، فولاد، فخوز و ذوب)، محصولات شیمیایی (مانند شگویا، فارس، شغدیر، نوری و پترول)، بانکها و موسسات اعتباری (مانند وتجارت، وپاسار و وبصادر) و فراوردههای نفتی، کک و سوخت هستهای (مانند شسپا، شپنا، شتران، شبریز و شبندر) افزایش یافت.
ورود پول حقیقی
در روز سهشنبه روند خروج پول حقیقی پس از ۱۸ روز کاری متوقف شد و ارزش تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار ۱۴۵ میلیارد تومان شد. در معاملات امروز بیشترین ورود پول حقیقی به سهام فولاد (فولاد مبارکه) تعلق داشت که ارزش تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی آن ۳۶ میلیارد تومان بود. پس از فولاد، شبندر (پالایش نفت بندرعباس) و شپنا (پالایش نفت اصفهان) بیشترین ورود پول حقیقی را داشتند. فملی (شرکت ملی صنایع مس ایران) و ذوب (ذوب آهن اصفهان) نیز در رتبههای بعدی بیشترین ورود پول حقیقی قرار گرفتند.
همچنین امروز شاهد خروج ۲۱۰ میلیارد تومان پول حقیقی از صندوقهای قابل معامله با درآمد ثابت بودیم که بالاترین خروج پول از صندوق های درآمد ثابت در سال ۱۴۰۰ است.
رشد ارزش معاملات خرد
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم ۸ هزار و ۱۱۸ میلیارد تومان رسید که نسبت به روز دوشنبه ۵۲ درصد کاهش یافته است. ارزش معاملات خرد نیز با رشد ۱۰ درصدی نسبت به روز گذشته به رقم ۴ هزار و ۲۸۷ میلیارد تومان رسید.
افزایش ارزش صفهای خرید
در پایان معاملات امروز ارزش صفهای خرید نسبت به پایان روز گذشته ۱۰۸ درصد افزایش یافت و در رقم ۲۱۵ میلیارد تومان ایستاد. ارزش صفهای فروش نیز ۰.۵ درصد کاهش یافت و ۳ هزار و ۷۱۱ میلیارد تومان شد.
شرکت پالایش نفت بندرعباس (با نماد معاملاتی شبندر) با صف خرید ۳۸ میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از شبندر، شپنا (شرکت پالایش نفت اصفهان) و فجر (فولاد امیرکبیر کاشان) بیشترین صف خرید را داشت.
بیشترین صف فروش نیز به سمگا (سرمایهگذاری میراث فرهنگی) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش ۱۲۸ میلیارد تومانی داشت. پس از سمگا، بنو (بیمه تجارت نو) و غصینو (صنعتی مینو) بیشترین صف فروش را داشتند.
نقشه بورس بر مبنای ارزش معاملات