امروز: چهارشنبه, ۱۵ آذر ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 24 جماد أول 1445 | 2023-12-06
کد خبر: 5464 |
تاریخ انتشار : ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۷ |
ارسال به دوستان
پ

به گزارش پایگاه خبری بانکداری نوین ،  در معاملات امروز بورس تهران شاخص کل با افت اندک ۷۹۱ واحدی به رقم یک میلیون و ۱۸۸ هزار و ۸۰۴ واحد رسید. شاخص هم وزن نیز ۴ هزار و ۲۰۴ واحد نزول کرد و در سطح ۴۱۰ هزار و ۷۰۳ واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابوس ۱۱۳ واحد رشد کرد و به […]

به گزارش پایگاه خبری بانکداری نوین ،  در معاملات امروز بورس تهران شاخص کل با افت اندک ۷۹۱ واحدی به رقم یک میلیون و ۱۸۸ هزار و ۸۰۴ واحد رسید.

شاخص هم وزن نیز ۴ هزار و ۲۰۴ واحد نزول کرد و در سطح ۴۱۰ هزار و ۷۰۳ واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابوس ۱۱۳ واحد رشد کرد و به رقم ۱۷ هزار و ۶۶۷ واحد رسید.

بورس

سهم‌های تاثیرگذار 

امروز «فولاد»، «فملی» و «شستا» نمادهای بزرگ بازار بودند که بیشترین تاثیر را در افت شاخص کل داشتند. 

در جدول پرتراکنش‌ترین نمادهای بورس برکت صدرنشین است و خودرو و شپنا در رتبه‌های بعدی هستند. در فرابورس نیز کزغال، فگستر و آریا پرتراکنش‌‌ترین نمادها هستند.

 

 

بزرگان سبزپوش

در معاملات امروز نمادهای بزرگ بازار همچون خودرو، خساپا،‌ فارس،‌ تاپیکو، خگستر، وتجارت،‌ وبصادر،‌ اپال،‌ فجر، خبهمن، وپارس،‌ وپست و میدکو سبزپوش شدند اما نتوانستند شاخص را بالا بکشند. 

افت ارزش معاملات 

امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم ۴ هزار و ۷۹۹ میلیارد تومان رسید که نسبت به روز ‌‌شنبه ۷۵ درصد کاهش یافته است. ارزش معاملات خرد نیز با افت ۳ درصدی نسبت به روز گذشته  به رقم ۳ هزار و ۷۰۲ میلیارد تومان رسید.

افزایش ارزش صف‌های خرید

در پایان معاملات امروز ارزش صف‌های خرید نسبت به پایان روز شنبه ۱۹ درصد افزایش یافت و در رقم ۲۳۵ میلیارد تومان ایستاد. ارزش صف‌های فروش نیز ۲ درصد کاهش یافت و ۳ هزار و ۳۸۴ میلیارد تومان شد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید