امروز: چهارشنبه, ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 3 جماد ثاني 1446 | 2024-12-04
کد خبر: 78090 |
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۹ |
ارسال به دوستان
پ

بانکداری نوین- استقبال مدیران ارشد صنعت بیمه از همایش چالش ها، فرصت ها و آینده پیش روی کسب و کارها (نگاه آینده پژوهانه) با تاکید بر تحولات صنعت بیمه بیانگر قرار گرفتن صنعت بیمه در مسیر تغییر است.

به گزارش بانکداری نوین از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، علی بنیادی نائینی معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی در سخنرانی افتتاحیه این کارگاه گفت: صنعت بیمه با حضور مدیران توانمند و متخصص همواره جزو صنایع پیشرو است و یک همت جمعی را برای ورود به عرصه فناوری های نوین و تلکنولوژی می خواهد.
وی افزود: صنعت بیمه باید فضا را برای تغییر فراهم کند تا بتوان تغییر ‌ و گذر صنعت بیمه را از دوران سنتی به عصر تکنولوژی فریاد زد .
دکتر بنیادی ایجاد یک تحول بزرگ در صنعت بیمه را نیازمند اتحاد و همکاری اعضای خانواده این صنعت دانست و گفت:صنعت بیمه باید بتواند خود را نسبت به تغییرات محیطی به سرعت تغییر دهد.
وی،بیان کرد: یک عده تازه به صنعت بیمه اضافه می شوند که دنبال کنندگان خوبی هستند و عده ای هم پیشتاز هستند و برخی هم سرعت کمی دارند اما صنعت بیمه باید بتواند ازپیش رو های خوب تقلید کند، درغیر اینصورت نتیجه آن خروج احتمالی از کسب و کار است.
معاون طرح توسعه بیمه مرکزی، یکی از فلسفه های برگزاری این همایش را هم نوا کردن متولیان صنعت بیمه به سوی تغییر عنوان کرد و گفت: تغییر به معنای حذف نیست و ما باید برای جلوگیری از مقاومت های احتمالی، متولیان و بازیگران صنعت بیمه را توجیه کنیم.
راهبردهای آینده صنعت بیمه با توجه به ارزش های اجتماعی تغییر می کند

گرام کدرینگتون _ سخنران اصلی کارگاه «دنیای فردا برای صنعت بیمه» با اشاره به اقبال عمومی به مقوله اپلیکیشن ها و وب سرویس های تسهیل گر نسبت به تغییر ماموریت صنعت بیمه در آینده تاکید کرد و افزود: صنعت بیمه باید در هر لحظه خود را برای تحولات ناگهانی و وسیع آماده کرده و همگام با تغییرات احتمالی حرکت کند.
بر اساس این گزارش دکتر کدرینگتون  با آسیب شناسی تغییرات مخرب و اخلال گر در اداره بنگاه های اقتصادی، اظهار داشت: اگر شرکت های بیمه گر پیش از وقوع تغییرات برای شناسایی و مقابله با تبعات منفی آن از آمادگی کافی برخوردار باشند از آسیب های احتمالی در امان خواهند بود.
این استاد دانشگاه تفکر جمعی و دوراندیشی تمامی ارکان یک سازمان را عامل اصلی بقای شرکت های بیمه در آینده، ارزیابی کرد و گفت: تکیه بر تجارب گذشته برای پیشرفت صنعت بیمه لازم است اما کافی نیست و باید خود را برای تغییرات بنیادین آماده کنیم.
وی با برشمردن مدل های نوین کسب و کار در دنیا بر ضرورت همگامی صنعت بیمه با علم روز، خاطرنشان کرد: بیمه گرانی که با قواعد آینده پژوهی آشنایی کافی نداشته باشند از بازار کسب و کار حذف خواهند شد.
گفتنی است کارگاه یادشده با حضور رئیس کل و اعضای هیات عامل بیمه مرکزی، مدیران عامل و کارشناسان شرکت ها و صنعت بیمه در سالن خلیج فارس پژوهشگاه نیرو برگزار شد.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید