امروز: سه شنبه, ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 19 رمضان 1446 | 2025-03-18
کد خبر: 85517 |
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱ |
ارسال به دوستان
پ

مشگین شهر _ رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان مشکین شهر گفت: زنان علاوه بر نقش مادری، همسری و خواهری نقش مهمی در جامعه ایفا کنند.

به گزارش امتداد، حجت الاسلام صادق صمدی پیش از ظهر جمعه در جمع «دختران حاج قاسم» در سالن تبلیغات اسلامی ضمن تسلیت ایام فاطمیه اظهار کرد: هر کس می‌خواهد حقیقت فاطمه زهرا (س) را بشناسد باید حقیقت شب قدر را بشناسد.
وی افزود: تا زمانی که حقیقت شب قدر شناخته نشود حقیقت فاطمه زهرا هم شناخته نمی‌شود ما باید فاطمه زهرا (س) را مخصوصاً در تربیت صحیح فرزندان الگو قرار دهیم.
وی با اشاره به هدف اصلی «دختران حاج قاسم» بیان کرد: زنان و دختران ما باید در کنار همسری و مادری و خواهری به نقش اجتماعی هم بپردازند.
حجت الاسلام صمدی افزود: ما باید حرف‌های نسل‌های امروزی را بشنویم و سعی کنیم این نسل دیده شود، زیرا دشمنان اسلام درصدد هستند این نسل را با ارائه محتوای غلط و خلاف معارف دینی و ارزش‌های انقلابی به سمت خود جذب کند و از ظرفیت آنها برای ضربه زدن به انقلاب بهره ببرند.
وی به نقش تأثیرگذار نوجوانان در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: این نوجوانان با وجود سن کم در دوران دفاع مقدس نقش‌آفرین بودند و با دشمنان جانانه مقابله کردند.
حجت الاسلام صمدی گفت: فاطمه (س) در مورد تبلیغ دین خانه به خانه تبلیغ می‌کرد و بهترین نقش را در جامعه انجام می‌داد اگر زینب کبری نبود عاشورا از یاد می‌رفت او پیام رسان عاشورا بود.
وی افزود: زنان باید نقش مهمی در جامعه ایفا کنند تا حادثه عاشورا از بین نرود و این از تبیین حضرت زینب (س) است.
وی در پایان با اشاره به اینکه در کشور بحث «پسران نوآوین» به پا کردند، گفت: این گونه تشکیلات واقعاً ارزنده است و در شهرستان مشگین شهر «دختران حاج قاسم» در استان رتبه اول را کسب کردند و ۷ گروه دختران سلیمانی در سطح شهرستان مشگین شهر داریم.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید