امروز: دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 5 شعبان 1446 | 2025-02-03
کد خبر: 87199 |
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۴:۳۹ |
ارسال به دوستان
پ

نماینده ویژه سازمان ملل در امور فلسطین از عملیات صهیونیست ها در کرانه باختری انتقاد کرد.

به گزارش بانکداری نوین به نقل از الجزیره، اسکان بیش از ۷۰۰ هزار شهرک نشین صهیونیست در اراضی اشغالی در کرانه باختری باعث شده است، تل آویو تدابیر امنیتی در این منطقه را تشدید کند. این مسئله همراه با طرح‌های جدید رژیم صهیونیستی برای آواره ساختن بیشتر فلسطینیان بوده است.
بر این اساس، فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطینیان به شدت از عملیات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری انتقاد کرد.
وی در این باره گفت: ما شاهد حملات گسترده ارتش اسرائیل به مناطق مختلف کرانه باختری هستیم.
تل آویو در نظر دارد اردوگاه آوارگان جنین در شمال کرانه باختری را از فلسطینیان پاکسازی کند.
آلبانیز خاطر نشان کرد: اکنون نظامیان صهیونیست بدون توجه به حضور غیرنظامیان در اردوگاه جنین، در حال هدف قرار دادن این اردوگاه هستند. رفتار صهیونیست‌ها با فلسطینیان، استعماری است.
این مقام سازمان ملل تاکید کرد: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی یک جنایتکار جنگی است که از سوی دیوان کیفری بین المللی اکنون تحت پیگرد قضائی قرار دارد. جنایات اسرائیل علیه غیرنظامیان فلسطینی بسیار جدی است.
وی در پایان افزود: کشورهای عربی درباره مسئله فلسطین بی تفاوت بوده و من شخصاً از عدم مداخله آنها در این مسئله شوکه شده ام.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!