امروز: سه شنبه, ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 6 شعبان 1446 | 2025-02-04
کد خبر: 87353 |
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۸:۱۱ |
ارسال به دوستان
پ

کارشناس اقتصادی گفت: در جذب سرمایه گذاری همیشه دو موضوع شامل ارسال پول به داخل کشور انتقال تکنولوژی دارای اهمیت است.

جمشید عدالتیان شهریاری کارشناس اقتصادی در گفتگو با بانکداری نوین در رابطه با راهکارهای جذب سرمایه خارجی در کشور با وجود شرایط تحریمی موجود اظهار کرد: در جذب سرمایه گذاری همیشه دو موضوع اهمیت دارد؛ یکی بحث آوردن پول به داخل کشور و دیگری آوردن تکنولوژی است.
وی عنوان کرد: ما اگر صاحب تکنولوژی خاصی هستیم که جذابیت دارد، می‌توان در بحث جذب سرمایه گذاری با اطمینان به طرف مقابل، از آن بهره برد.
کارشناس اقتصادی گفت: این اقدام باید منجر به برگشت پول خوب به همراه سود برای سرمایه گذار باشد و همچنین برای سرمایه گذار این اطمینان وجود داشته باشد که زمان وقوع مشکلات خاص بتواند پول خود را به راحتی خارج کند. در کل سرمایه گذاری نیازمند تضامین متعدد است.
عدالتیان خاطرنشان کرد: کشورهای هدف جذب سرمایه گذاری اگر نیازمند به تکنولوژی و منابعی باشند که در کشور خودشان وجود ندارد و در دسترس‌شان نیست، آمادگی سرمایه گذاری خواهند داشت.
وی با اشاره به شرایط تحریمی و تأثیر آن در جذب سرمایه گذاری گفت: ما در این شرایط در حوزه برگشت پول، ارز و سایر موارد می‌توانیم تضامین خوبی به طرفین هدف گذاری شده بدهیم. اینکه تحریم مانع صادرات شود و امکان فروش محصولات سرمایه گذار در بیرون از کشور فراهم نباشد صرفاً بازار داخلی باقی می‌ماند که با این محدودیت جذب سرمایه گذاری خارجی با مشکل مواجه خواهد شد.
عدالتیان افزود: سرمایه گذار در این شرایط می‌تواند انتخاب‌های دیگری داشته باشد مگر اینکه استثنا یا وجه تمایزی را ایجاد کرده باشیم که جاذبه سرمایه گذاری برای هر کشور اعم از چین، روسیه و سایر کشورها را فراهم کرده باشد و این اطمینان را برای کشورها حاصل کند که خطر تحریم روی این اقدام اثر نخواهد گذاشت که این تصمیم خیلی سخت خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: هر سرمایه گذاری چه داخلی و چه خارجی می‌تواند نیازهای داخلی و نیازهای صادراتی را مرتفع کند و همچنین منجر به رشد اقتصادی کشور شود خصوصاً در شرایط فعلی که ما نیازمند سرمایه گذاری‌های وسیع هستیم به طور کلی سرمایه گذاری منجر به ایجاد کار و پیوند میان چند کشور و رشد اقتصادی خواهد شد.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!