امروز: سه شنبه, ۵ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 26 رمضان 1446 | 2025-03-25
کد خبر: 88258 |
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰ |
ارسال به دوستان
پ

بانکداری نوین -مانده سپرده های سرمایه گذاری بانک ملت در پایان دی ماه امسال به مرز ۱.۲۴۷ همت (هزار میلیارد تومان) رسید. به گزارش بانکداری نوین به نقل از روابط عمومی بانک ملت، این بانک موفق شد تا مانده سپرده های خود را در پایان ۱۰ ماهه ابتدایی سال به ۱۲.۴۶۹.۲۸۰ میلیارد ریال برساند که […]

بانکداری نوین -مانده سپرده های سرمایه گذاری بانک ملت در پایان دی ماه امسال به مرز ۱.۲۴۷ همت (هزار میلیارد تومان) رسید.

به گزارش بانکداری نوین به نقل از روابط عمومی بانک ملت، این بانک موفق شد تا مانده سپرده های خود را در پایان ۱۰ ماهه ابتدایی سال به ۱۲.۴۶۹.۲۸۰ میلیارد ریال برساند که این مبلغ نسبت به پایان سال گذشته رشدی بالغ بر ۳۶ درصد را تجربه کرده است.

مانده سپرده های سرمایه گذاری بانک ملت در پایان اسفند ماه سال گذشته ۹.۱۴۴.۵۲۲ میلیارد ریال و در پایان دی ماه امسال ۱۲.۴۶۹.۲۸۰ میلیارد ریال گزارش شده بود.

بر اساس این گزارش، در بین سپرده های سرمایه گذاری، سپرده های جاری ریالی بالاترین سهم را با مانده ۳.۲۴۹.۰۹۱ میلیارد ریال به خود اختصاص داده است و پس از آن نیز سپرده های بلندمدت سرمایه گذاری سه ساله با مانده ۲.۳۸۵.۱۹۹ میلیارد ریال و سپرده های کوتاه مدت ریالی با مانده ۲.۰۱۶.۰۱۷ میلیارد ریال قرار گرفته اند.

بر این اساس، بانک ملت که با نماد وبملت و سرمایه ثبتی ۷۱۰.۰۰۰ میلیارد ریال، از نمادهای بانکی پربیننده بازار سرمایه کشور محسوب می شود، در ۱۰ ماه ابتدایی سال جاری ۸۴۰.۶۶۳ میلیارد ریال به سپرده های سرمایه گذاری سود پرداخت کرده که ۹۷.۳۴۵ میلیارد ریال از این سود در دی ماه پرداخت شده است.

در همین حال، بانک ملت در ۱۰ ماهه ابتدایی امسال در ۵ سرفصل درآمدی، بالغ بر ۱.۶۸۸.۸۸۹ میلیارد ریال درآمد در حساب های خود منظور کرده که ۱۷۰.۹۰۵ میلیارد ریال از این درآمد در دی ماه حاصل شده است.

همچنین وبملت، در بازه ابتدای فروردین تا پایان ماه دهم سال، ۱.۳۸۱.۱۰۵ میلیارد ریال از محل اعطای تسهیلات درآمدزایی داشته که ۱۴۶.۹۵۵ میلیارد ریال آن مربوط به دی ماه بوده است.

این گزارش حاکی است، تسهیلات مرابحه با ایجاد ۶۳۴.۵۳۰ میلیارد ریال درآمد در صدر سرفصل های تسهیلاتی از لحاظ درآمدزایی قرار گرفته و پس از آن تسهیلات ارزی با ایجاد ۲۶۸.۸۳۰ میلیارد ریال و تسهیلات سلف با ایجاد ۱۹۴.۶۲۵ میلیارد ریال درآمد، جایگاه های دوم و سوم درآمدزایی را در عملکرد ۱۰ ماهه امسال از آن خود کرده اند.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید