امروز: سه شنبه, ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 18 ذو القعدة 1444 | 2023-06-06
کد خبر: 9174 |
تاریخ انتشار : ۲۸ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰ |
ارسال به دوستان
پ

بانکداری نوین – نایب رییس سازمان بورس و اوراق بهادار از تعطیلی سازمان بورس هم‌گام با تعطیلی یک هفته‌ای بانک‌های استان تهران خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری نوین ، از صبح امروز (دوشنبه) خبری در رسانه ها مبنی بر تعطیلی ۶ روزه تهران و البرز منتشر شد که در این خبر علی ربیعی، سخنگوی دولت اعلام کرد: به منظور پیشگیری و کنترل شیوع ویروس کرونا در سطح جامعه، تمامی ادارات استان‌های تهران و البرز از فردا سه شنبه تا یکشنبه هفته آینده تعطیل است.

وی اعلام کرد: بنابر به پیشنهاد قرارگاه عملیاتی و کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا و موافقت رییس جمهور، تمامی ادارات استان‌های تهران و البرز از سه شنبه این هفته (فردا) تا یکشنبه هفته آینده تعطیل است.

با اعلام این خبر تعطیلی بازار سرمایه ایران در هاله ای از ابهام قرار گرفت که رییس روابط عمومی سازمان از تعطیلی این بازار به شرط تعطیلی بانک ها خبر داد.

حال با توجه به اخبار منتشر شده، دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد کرونا از تعطیلی بانک‌ها و اصناف در تهران و البرز به‌مدت ۶ روز تعطیل خبر داد.

به دنبال این خبر نایب رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، بازار سرمایه ایران را در در روزهای (سه شنبه، شنبه و یکشنبه) تعطیل اعلام کرد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید