امروز: پنجشنبه, ۱ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 20 جماد أول 1446 | 2024-11-21
کد خبر: 83435 |
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹ |
ارسال به دوستان
پ

بانکداری نوین -سرپرست بانک کشاورزی با بیان این که تأمین مالی و تسهیلات دهی با روش های سنتی دیگر پاسخگوی نیازهای بخش‌های اقتصادی نیست گفت:بکارگیری مدل‌های نوین در تأمین مالی از طریق زنجیره تأمین امری ضروری است. به گزارش خبرنگار بانکداری نوین، متقی نیا در مراسم تشریح عملکرد پلتفرم مدیریت زنجیره تأمین کشاورزی با نام […]

بانکداری نوین -سرپرست بانک کشاورزی با بیان این که تأمین مالی و تسهیلات دهی با روش های سنتی دیگر پاسخگوی نیازهای بخش‌های اقتصادی نیست گفت:بکارگیری مدل‌های نوین در تأمین مالی از طریق زنجیره تأمین امری ضروری است.

به گزارش خبرنگار بانکداری نوین، متقی نیا در مراسم تشریح عملکرد پلتفرم مدیریت زنجیره تأمین کشاورزی با نام ” پالیز ” که با حضور فعالان حوزه کشاورزی برگزار شد با اشاره به اهمیت و نقش این پلتفرم در بهبود زنجیره تأمین کشاورزی کشور اظهار داشت: «پلتفرم پالیز، راهی نوین برای هم‌افزایی و هماهنگی بین بخش‌های مختلف زنجیره تأمین کشاورزی است که ضمن کاهش هزینه‌ها، بهره‌وری و سرعت انجام فرآیندها را افزایش می‌دهد.»

وی با بیان نقش حمایتی بانک کشاورزی از تولید کنندگان افزود: این بانک همواره در پی ارائه ابزارها و خدمات نوینی بوده که بتواند حمایت‌های مؤثری را از کشاورزان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی به عمل آورد و راه‌اندازی پلتفرم پالیز به‌عنوان یکی از این ابزارها، گامی مهم در مسیر توسعه پایدار کشاورزی و تقویت توان رقابتی کشاورزان ایرانی است.

سرپرست بانک کشاورزی همچنین با تأکید بر اهمیت فناوری در تحول صنعت کشاورزی کشور تصریح کرد: «این پلتفرم با ایجاد شفافیت بیشتر در زنجیره تأمین، نقش مهمی در کاهش مشکلات و چالش‌های مرتبط با تأمین منابع و توزیع محصولات خواهد داشت.وی افزود: این تحولی است که در سایر کشورهای دنیا در حال اجراست و انتظار داریم دولت و مجلس نیز برای پیشبرد این شیوه اثر گذار حمایت کنند.

مدیر ارشد بانک کشاورزی در ادامه با اشاره به اهمیت تحول در نظام بانکی کشور و حرکت به سمت مدل‌های تأمین مالی نوین اشاره کرد گفت: تأمین مالی و تسهیلات دهی با روش های سنتی دیگر پاسخگوی نیازهای بخش‌های اقتصادی نیست و صنعت بانکداری نیازمند تغییرات اساسی است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های فناوری در حوزه بانکی گفت: «در برنامه هفتم، رشد اقتصادی ۸ درصدی پیش‌بینی شده که ۷۰ درصد آن بر عهده نظام بانکی است. اگر با روش‌های سنتی پیش برویم، تحقق این اهداف دشوار خواهد بود و نیازمند مدل‌های جدید در تأمین مالی هستیم.

متقی نیا اظهار داشت: بانک کشاورزی در سال گذشته ۲۱۰ همت تسهیلات پرداخت کرده که ۸۵ درصد آن در بخش کشاورزی متمرکز بوده است، اما علی‌رغم این تلاش، هنوز نیازهای بخش کشاورزی به طور کامل برآورده نشده و باید رویکردی کارآمدتر در پیش گرفته شود. وی تصزیح کرد: بانک کشاورزی سال گذشته به تنهایی ۶۲ درصد تسهیلات مورد نیاز بخش کشاورزی را تامین مالی کرده است و ۳۸درصد مابقی توسط کل نظام بانکی تامین شده است ، ضمن این که بانک کشاورزی در کنار کشاورزان خرد و معیشتی ایستاده است، در حالی که نظام بانکی عموماً به مشتریان بزرگ کشاورزی خدمات می‌دهد.

وی همچنین اعلام کرد که بانک کشاورزی امسال برنامه‌ریزی کرده است تا ۲۵۰ همت تسهیلات پرداخت کند و پیش‌بینی می‌کند که این مبلغ تأثیر قابل توجهی در بخش کشاورزی خواهد داشت. وی تأکید کرد که حرکت به سمت مدل‌های نوین در تأمین مالی از طریق زنجیره تأمین امری ضروری است، به ویژه در شرایطی که رقبای جدیدی در بازار بانکی ظهور یافته‌اند.

متقی نیا همچنین با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر اجرای اقتصادمقاومتی اظهار داشت:جایگزینی زنجیره تأمین بجای روش های سنتی به تعبیری ر تحقق اقتصاد مقاومتی است . وی گفت:  همچنین در این شیوه تامین مالی بانک‌ها قادر به حفظ بهداشت اعتباری و افزایش شفافیت خواهند بود و با تمرکز بر تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای و حمایتی، قادر خواهند بود نقش مؤثری در تولید و خدمات ایفا کنند. وی اظهار امیدواری کرد با فراگیری این زنجیره بانک کشاورزی به یک سکوی کسب‌وکار مستقل تبدیل شود و نیازی به دریافت یارانه‌های دولتی نداشته باشد.

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید