امروز: چهارشنبه, ۱۹ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 9 رجب 1446 | 2025-01-08
کد خبر: 86312 |
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲ |
ارسال به دوستان
پ

بانکداری نوین- آیین مبادله قرارداد فروش سهام شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا، دارنده سهام شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس روز دوشنبه ۲۱ آبان ماه با حضور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره و مدیران بانک پارسیان و مدیران عامل فولاد مبارکه و شرکت گسترش صنایع معدنی کاوه پارس در محل ساختمان مرکزی بانک پارسیان برگزار […]

بانکداری نوین- آیین مبادله قرارداد فروش سهام شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا، دارنده سهام شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس روز دوشنبه ۲۱ آبان ماه با حضور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره و مدیران بانک پارسیان و مدیران عامل فولاد مبارکه و شرکت گسترش صنایع معدنی کاوه پارس در محل ساختمان مرکزی بانک پارسیان برگزار شد.

مدیرعامل بانک پارسیان، در آیین مبادله قرارداد فروش سهام شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا بیان کرد: امیدوارم این اقدام بانک پارسیان آغازگر حرکت پربرکت در فضای اقتصادی کشور باشد و الگویی برای توسعه اقتصادی در مناطق با ظرفیت‌های اقتصادی مغفول مانده ایجاد کند.

جواد شکرخواه با اشاره به اقتصاد بانک‌محور ایران، گفت: در حال حاضر، بیش از ۹۸ درصد از تأمین مالی صنایع و پروژه‌های کشور بر عهده بانک‌هاست، که از این مقدار، بانک‌های خصوصی سهمی بالای ۶۵ درصد را به خود اختصاص داده‌اند.

مدیرعامل بانک پارسیان همچنین افزود: اگر نظام بانکی به‌درستی ایفای نقش کند، می‌تواند تأثیرگذاری چند برابری بر اقتصاد داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه معتقدیم بانک‌ها باید نقش توسعه محور ایفا کنند و بتوانند بنگاه‌های بزرگ را تأمین مالی کنند و سپس به‌جای چسبیدن به دارایی، آن‌ها را رها کنند، گفت : این وابستگی به دارایی باعث کاهش بهره‌وری و نرخ بازدهی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بانک پارسیان با هدف خروج از بنگاه‌داری، در پی واگذاری دارایی‌ها و هدایت منابع حاصل به چرخه مولد است تا از این طریق، بخشی از آن را به پروژه‌های توسعه‌ای و بخشی دیگر را به بنگاه‌های تولیدی نیازمند سرمایه در گردش اختصاص دهد.

مدیرعامل بانک پارسیان با تأکید بر اهمیت این قرارداد گفت: این قرارداد می‌تواند الگویی برای نظام بانکی کشور باشد و در سایر نقاط کشور نیز پیاده‌سازی و به توسعه اقتصادی کمک کند.

وی افزود: بانک‌های توسعه‌ای باید نقش ایجاد بنگاه‌های تولیدی را ایفا کرده و سپس آن را واگذار کنند. شکرخواه گفت: این قرارداد پیام مثبتی برای بازار بورس و اوراق بهادار دارد و نشان می‌دهد که شرکت‌های بزرگ به دنبال توسعه پایدار و تکمیل زنجیره ارزش هستند این اقدام علاوه بر کمک به‌نظام بانکی، راهگشای تأمین منابع مالی برای بخش اقتصادی کشور نیز هست. همچنین این اتفاق به سرمایه‌گذاران این نوید را می‌دهد که مسیر تصمیم‌گیری‌های مدیران بنگاه‌های اقتصادی یک مسیر تصمیم‌گیری بلندمدت و عقلایی است.

مدیرعامل بانک پارسیان با اشاره به شرایط سیاسی و اقتصادی کشور تصریح کرد: بسیاری معتقدند که در این شرایط امکان سرمایه‌گذاری‌های بزرگ وجود ندارد، اما امروز شاهد بزرگ‌ترین قرارداد خروج از بنگاه‌داری در نظام بانکی هستیم. این قرارداد، پیام روشنی از وجود امنیت اقتصادی در کشور و ادامه مسیر توسعه و رشد اقتصادی است . همچنین نشان می‌دهد کسب‌وکارهای بزرگ در حال طی مسیر خود هستند و این‌گونه نیست که به دلیل حواشی ایجادشده در منطقه مارها متوقف شده است.

وی اضافه کرد: نکته دوم این‌که بانک پارسیان با انعقاد این قرارداد نشان داد به الزاماتی که در خروج از بنگاه‌داری توسط مراجع نظارتی و فرامین بالادستی تکلیف شده و همچنین جزو تأکیدات مقام معظم رهبری نیز می‌باشد جامه عمل پوشانده است.

وی در ادامه با تشریح کلی اقدامات حمایتی و تسهیلاتی بانک پارسیان در حوزه‌های مختلف گفت: در سال گذشته، ۷۹۱ هزار میلیارد تومان برای توسعه صادرات، ۲۲ هزار میلیارد تومان برای حمایت از بنگاه‌های اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته و ۱۵ هزار میلیارد تومان برای شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیلات پرداخت کردیم. همچنین در حوزه تأمین کالاهای اساسی، اشتغال و وام‌های قرض‌الحسنه ۹ هزار میلیارد تومان تأمین اعتبار صورت گرفت.

شکرخواه با بیان این‌که بانک پارسیان در تأمین مالی طرح‌های استراتژیک و ملی در حوزه‌های پتروشیمی، فولاد، کاغذ و برق، حضوری فعال داشته است گفت : به‌طور مثال پروژه‌ شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا ازجمله آن است.

وی توضیح داد : حضور این شرکت در منطقه کم برخوردار خاف که بیش از ۱۵۰ روستا و جمعیت ۲۰۰ هزارنفری را شامل می‌شود رونق اقتصادی و زنجیره‌ای از کسب‌وکارهای محلی را در پی داشت.

وی در ادامه گفت: شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا، با تأمین ۱۳ درصد از مواد اولیه زنجیره فولاد و دارا بودن ماشین‌آلات مدرن اکتشاف و استخراج، نقشی حیاتی ایفا می‌کند و تاکنون این شرکت با همکاری ۳۲ شرکت دانش‌بنیان۵۷۰۰ قطعه را بومی‌سازی کرده است.

وی همچنین به ایجاد اشتغال برای ۲ هزار نفر به‌صورت مستقیم و ۷ هزار نفر به‌صورت غیرمستقیم اشاره کرد و افزود: «چندین باب مدرسه، پاسگاه انتظامی و درمانگاه نیز در این مناطق ایجادشده که اثرات مثبتی بر توسعه اجتماعی و اقتصادی این نواحی داشته است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از دولت محترم، مدیران سابق و هیئت‌مدیره بانک پارسیان برای کمک به تحقق این ظرفیت تشکر می‌کنم و برای بانک پارسیان و خریداران محترم آرزوی موفقیت و برکت دارم.

ایجاد امنیت اجتماعی و تولید ثروت از دستاوردهای شرکت معدنی کانی‌سازان کیمیا

محمد مسعود سمیعی نژاد، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان نیز در این مراسم اظهار کرد: باعث افتخار است که بزرگ‌ترین معامله بانکداری به همت بانک پارسیان صورت گرفته است و باید این موضوع را به فال نیک بگیریم.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان افزود : تا به امروز شرکت معدنی کانی‌سازان کیمیا بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان سودآوری داشته که به سهامداران اختصاص یافته است. با ورود شرکت فولاد مبارکه، انتظار داریم این سود چند برابر شود و به سهامداران بازگردد..

وی از تمامی مدیران و همکارانی که در کنار این شرکت بودند، قدردانی کرد و ادامه داد: ایجاد امنیت اجتماعی و تولید ثروت در کنار توسعه صنایع، از نتایج مثبت این همکاری‌ها بوده است. تاکنون بیش از ۳۰ میلیون تن کنسانتره و ۴۰۰ میلیون دلار صادرات به بازارهای بین‌المللی داشتیم. علاوه بر آن، بیش از ۵ میلیون تن آهن اسفنجی باکیفیت به بازارهای داخلی و خارجی عرضه کردیم که جایگاه ما را در بازار جهانی و داخلی مستحکم‌تر کرده است.

سمیعی نژاد افزود: ما در زنجیره صنعت فولاد توانستیم نیروهای متخصص و جوانی پرورش دهیم که سال‌ها می‌توانند به خدمت‌رسانی به‌نظام جمهوری اسلامی در این صنعت بپردازند. در حال حاضر، ۹۵ درصد از پرسنل ما از نیروهای بومی و جوان با میانگین سنی حدود ۳۰ تا ۳۵ سال هستند. این امر، نویدبخش آینده‌ای روشن برای صنعت فولاد است.

وی ضمن تبریک به دکتر طیب‌نیا، مدیران و هیئت‌مدیره فولاد مبارکه و مجموعه کاوه پارس، گفت: این مدیران با پیوستن به این زنجیره صنعتی، آینده خود را تضمین کردند. از نگاه من به‌عنوان یک کارشناس، دولت و صنایع بزرگ می بایست برای آینده صنعت فولاد کشور با توجه به محدودیت‌های ذخایر داخلی تدابیر مناسبی بیندیشند.

بانک پارسیان با یک نگاه حرفه ای، مجموعه صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا را به بلوغ رساند

محمد یاسر طیب‌نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، در آیین مبادله قرارداد فروش سهام شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا اظهار کرد: این معامله، نقطه عطف بزرگی برای فولاد مبارکه و صنعت فولاد کشور به شمار می‌آید و امیدواریم این حرکت الگویی برای توسعه و مشارکت‌های آتی در بخش معدن و صنایع معدنی کشور باشد.

از مدیرعامل، هیئت‌مدیره بانک پارسیان و مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان به دلیل اینکه با نگاه حرفه‌ای، هدایت مجموعه صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا را بر عهده داشته و آن را به نقطه ارزشمندی رساندند که به بلوغ رسیده و می‌تواند در راستای منافع کشور و تولید ملی نقش‌آفرینی کند، قدردانی می‌کنم. انعقاد این قرارداد اتفاق بزرگی است و می‌تواند نقطه عطفی در شکل‌گیری حرکت‌های معدنی ‌کشور باشد.

انعقاد قرارداد خرید شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا بین بانک پارسیان، فولاد مبارکه و فولاد کاوه پارس به نوبه خود بزرگ‌ترین معامله تاریخ فولاد مبارکه و به لحاظ رقم و عدد، در سال جاری بزرگ‌ترین معامله بورسی بود؛ علاوه بر آن نیز این امر در کشور به‌عنوان بزرگ‌ترین مشارکت معدنی سال به‌شمار می‌رود و خرید سهام شرکت اوپال، تضمین‌کننده سودآوری گروه فولاد مبارکه در آینده خواهد بود.

طیب نیا ابراز کرد: شرکت معدنی کانی‌سازان کیمیا تاکنون نیز در تولید و سودآوری عملکرد مناسبی داشته و نگاهی حرفه‌ای بر آن حاکم بوده است. طبیعتاً ارتقای سودآوری شرکت اُپال و در نتیجه آن ارتقای سودآوری فولاد مبارکه و مجموعه‌های کاوه پارس، در ادامه روند فعالیت این مجموعه دنبال خواهد شد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این اتفاق سرآغازی برای حرکت‌های ارزشمندتر در صنعت فولاد و معدن کشور باشد و افزود: این قرارداد الگویی برای دیگر بخش‌های کشور خواهد بود و امیدواریم با لطف الهی، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این مجموعه در آینده‌ای نزدیک باشیم.

این قرارداد نقطه عطفی در توسعه و پیشرفت صنعت فولاد کشور است

مدیرعامل کاوه پارس، در مراسم مبادله قرارداد فروش سهام شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا، این قرارداد را نقطه عطفی در توسعه و پیشرفت صنعت فولاد کشور دانست و اظهار کرد: این معامله نشان‌دهنده گامی استوار در جهت تأمین پایدار مواد اولیه برای مجموعه‌های فولادی و ایجاد هم‌افزایی میان بخش‌های مختلف صنعت است. ما با همکاری فولاد مبارکه و سایر سهامداران، توانستیم با هم‌افزایی و هم‌گرایی میان صنایع، به موفقیتی بزرگ در حوزه صنعت معدن و فولاد دست پیدا کنیم.»

وی در ادامه افزود: «این قرارداد به ما کمک می‌کند تا از ظرفیت‌های عظیم موجود در منطقه خراسان به بهترین شکل بهره‌برداری کنیم و در زنجیره تولید فولاد، توازن لازم را ایجاد نماییم. از طرف دیگر، این همکاری در بلندمدت موجب تضمین تأمین مواد اولیه پایدار و افزایش بهره‌وری کل مجموعه خواهد شد.

مدیرعامل کاوه پارس با اشاره به اهمیت این قرارداد در ارتقای جایگاه ایران در صنعت فولاد منطقه و جهان تصریح کرد: «توسعه پایدار و توازن در زنجیره فولاد از اهداف اصلی این قرارداد است و معتقدیم که این گام‌های مشترک، الگویی برای مشارکت‌های بعدی در صنعت معدن و فولاد کشور خواهد بود.

او همچنین از حمایت و همراهی مدیران بانک پارسیان و سایر مسئولان قدردانی کرد و افزود: «امیدواریم این اقدام ارزشمند، سرآغازی برای همکاری‌های جدید و بهره‌وری بیشتر در صنعت فولاد کشور باشد.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید