امروز: شنبه, ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 26 شوال 1445 | 2024-05-04
کد خبر: 49747 |
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷ |
ارسال به دوستان
پ

به گزارش پایگاه خبری بانکداری نوین ؛ امروز سومین نشست خبری رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان بورس با حضور جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه در محل سازمان بورس و اوراق بهادار آغاز شد.   در ابتدای این نشست مجید عشقی رئیس سازمان بورس به ارائه گزارش عملکرد یک ساله ریاست خود پرداخت و […]

به گزارش پایگاه خبری بانکداری نوین ؛ امروز سومین نشست خبری رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان بورس با حضور جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه در محل سازمان بورس و اوراق بهادار آغاز شد.

 

در ابتدای این نشست مجید عشقی رئیس سازمان بورس به ارائه گزارش عملکرد یک ساله ریاست خود پرداخت و گفت: با توجه به اینکه سال گذشته مشکلاتی درباره بودجه وجود داشت، تصمیم‌هایی اخذ شد که برخی در بودجه اعمال و برخی در زمان تصویب اجرا شد و به آرامش نسبی در بازار از سمت بودجه بود از جمله نرخ خوراک و سوخت صنایع و بحث‌های مشابه انجامید.

وی افزود: موضوع بعدی پرداخت سود سهام عدالت بود که سال گذشته به صورت یکجا پرداخت شد. اقدام دیگری که بازار سرمایه پیگیر بود موضوع پرداخت الکترونیکی سود مجامع بود که دور از ذهن به نظر می‌رسید اما با پیگیری‌ها در قانون بودجه هم به صورت قانون درآمد و در حال اجراست.

رئیس هیئت مدیره سازمان بورس ادامه داد: موضوع بعد هم سودهای رسوبی در شرکت‌ها بود که با توجه به اطلاعات سمات این سودها شناسایی و پرداخت شد و همچنان این مطالبه‌گری برای پرداخت سودهای رسوبی ادامه دارد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه این نشست با تاکید بر تقویت ساز وکار صندوق تثبیت و توسعه بازار و منابع مالی، نمایش عمق مظنه را یکی از تابوهای بازار دانست و گفت: اکنون عمق مظنه برای همه نمایش داده می‌شود که باعث شده است اطلاعات به صورت متقارن در اختیار فعالان بازار قرار گیرد.

وی افزود: با مجلس شورای اسلامی جلسات متعددی در زمینه اصلاح قوانین و مقررات برای توسعه بازار و همچنین مواردی مانند لایحه مدیریت تضاد منافع که تاکنون در بازار سرمایه مورد بررسی نبوده است، داشته‌ایم.

بحث دیگری که رئیس سازمان بورس در این نشست خبری به آن اشاره کرد، دستورالعمل تخلفات در بازار سرمایه بود. او در این زمینه عنوان کرد: مقررات دستورالعمل تخلفات پراکنده بوده و رویکرد این است که با اصلاح و رفع مشکلات برای تخلف زدایی، مانع تخلفات به صورت سیستمی شویم.

عشقی در ادامه بیان کرد: دستورالعمل حاکمیت شرکتی تصویب شده و ابلاغ خواهد شد. در این دستورالعمل ضمانت اجرا در نظر گرفته شده است. با رعایت نشدن دستورالعمل برخورد جدی خواهد شد. دستورالعمل ضوابط پذیرش شرکت های استارتاپی  منجر به ورود تپسی بود. امیدواریم شرایط پذیرش در این حوزه برای ورود بیشتر این شرکت ها، تسهیل شود.

رئیس سازمان بورس در پاسخ به خبرنگار ایبِنا گفت تعامل بازار پول و بازار سرمایه متنوع است و این تعامل خوب و سازنده است و به صورت مستمر این تعامل ادامه دارد. وی ادامه داد: در گذشته درگاه پرداخت نهاد مالی متناسب با شرایط بازار سرمایه نبود و سهام داران باید در دفعات متعدد تا سقف ۵۰ میلیون تومان پول به حساب کارگزاری واریز می کردند اما با تعامل ایجاد شده این معاملات تسهیل شد؛ به طوری که با یک بار کارت کشیدن پول به حساب کارگزاری تزریق می شود. همچنین اوراق گواهی سکه تعامل دیگر ما بود که مورد توافق هر دو ما بود.

عشقی افزود: نظارت بر نهادهای مالی که فعال در بازار پول و بازار سرمایه هستند مانند بانک ها و کارگزاری ها و همچنین ریسک اعتباری کارکزاری ها مورد توجه کمیته بازار پول و بازار سرمایه است.

 

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید