امروز: جمعه, ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 25 شوال 1445 | 2024-05-03
کد خبر: 79250 |
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۷ |
ارسال به دوستان
پ

به گزارش پایگاه خبری بانکداری نوین ، حمیدرضا جیهانی، کارشناس اقتصادی در مورد دلایل افزایش نرخ ارز اظهار داشت: پس از حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران، بازار ارز و بازار سرمایه با ریسک‌های سیاسی همراه شد و افزایش قیمت ارز در این حوادث معمولا مقطعی است و دوام ندارد، بلکه قابل برگشت است. […]

به گزارش پایگاه خبری بانکداری نوین ، حمیدرضا جیهانی، کارشناس اقتصادی در مورد دلایل افزایش نرخ ارز اظهار داشت: پس از حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران، بازار ارز و بازار سرمایه با ریسک‌های سیاسی همراه شد و افزایش قیمت ارز در این حوادث معمولا مقطعی است و دوام ندارد، بلکه قابل برگشت است.

 

وی افزود: معمولا بازار سرمایه با ریسک‌های سیستماتیک و غیر سیستماتیک نوسان پیدا می‌کنند و بازارسرمایه ایران هم از این قاعده مستثنی نیست.

این کارشناس اقتصادی گفت: گستاخی اخیر رژیم صهیونیستی در سوریه و هدف قرار دادن کنسولگری ایران با هدف درگیر کردن ایران به عنوان بازیگر جدید به جنگی است که از ۵ ماه قبل در غزه دگیر است. این رژیم می‌خواهد خود را از باتلاق غزه رهاکند و جنگ را به خارج مرز‌های سرزمین اشغالی بکشاند،، ولی ایران تا کنون شرایط را به خوبی مدیریت کرده است.

به گفته وی در زمان شهادت سردار قاسم سلیمانی هم بازار‌های ارز و سرمایه یکی دو روز کاهشی بودند،، اما بعدا به روال عادی برگشتند، الان هم همان شرایط است و بازار به شرایط عادی برمی‌گردد.

کارشناس بازار سرمایه این را هم گفت: مردم و سرمایه‌گذاران خرد با کمی صبر از ریسک‌های سیاسی بازار عبور خواهند کرد و سرمایه خود را به نرخ ارزان از دست ندهند.

جیهانی گفت: نرخ ارز در کانال‌های تلگرامی با هیجانات ایجاد شده بالا رفته و سرمایه‌گذاران خرد نباید سرمایه خود را با سیگنال دهی این کانال‌ها از دست بدهند.

به گفته این کارشناس، مردم با سرمایه خرد خود اگر بخواهند سرمایه‌گذاری کنند، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و نیز عرضه‌های اولیه در بورس محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری است، هرچند دولت قبل در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ اعتماد سرمایه‌گذاران خرد به بورس را دچار خدشه کرد، اما بازار از نظر بنیادی ارزشمند است و به ویژه صندوق‌های سرمایه‌گذاری محل مناسبی برای تجمیع سرمایه خرد مردم و تزریق به تولید است.

منبع: فارس

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطپایگاه خبری بانکداری نوین در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید